Vasas majálisok vidéken

 A Vasas országosan szervezett szövetség, így május elsején - a munka ünnepén - vidéken is számos helyen tartanak megemlékezést, üzemi, szakszervezeti majálist.

Debrecenben a Rugó- és Stabilizátorgyártók Debreceni Vasas Alapszervezetének tagjai is együtt ünnepelték május elsejét. A nagyszámú aktív tagsággal egy nagyon összetartó közösség alakult ki az üzemben. Ragyogó napsütésben, főzéssel, játékokkal, jó hangulatú beszélgetésekkel töltötték el tagjaink a dolgozók ünnepnapját.

Pécsett is jól sikerült a majális, a kitűnő időben nagyon sokan voltak kint. A szakszervezet által finanszírozott légvár nagy sikert aratott, mivel ezt ingyenesen vehették igénybe a családok.

Tatabányán is jelen volt a szakszervezet a majálison, ami szintén nagy érdeklődésre tartott számot és jó hangulatban telt. Felvonulás és májusfa állítás is szerepelt a programban.

Képekben:

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP