Színházi bérlet 50% kedvezménnyel

 

Az ORLAI Produkció évről évre a minőségi szórakoztatás jegyében hoz létre előadásokat, és nyújt kedvezményeket a törzsközönségének. Így lesz ez a következő évadban is, amelyre már most megvásárolhatóak az ORLAI PRODUKCIÓ Belvárosi Színházban és a 6színben játszott előadásaira, három alkalomra érvényes szabadbérletek. 25 produkcióból választhatnak a nézők, amelyek között az évek óta játszott sikerek, az új kedvencek és a következő évad bemutatói egyaránt megtalálhatók. A rendkívül kedvező árú, három szabadon választott előadásra érvényes bérlet három árkategóriában már kapható! Az AKCIÓ 2023. június 30-ig tart!

Minden néző, aki 2023. június 30-ig bérletet vásárol, bérletenként 1 db 50%-os kedvezményes kupont kap. (Ez egy további előadás 50%-os áron történő megtekintést teszi lehetővé a 2023. december 23-ig játszott előadásokra). A bérletek kezelési költség nélkül megvásárolható ide kattintva a honlapon vagy a Belvárosi Színház (1075 Bp., Dohány u. 1/a, tel.: 06-1-266-7130, nyitva: hétfőtől péntekig 13–19 óráig) jegypénztárában. A bérletben szereplő előadásokról, az árakról, valamint a beváltás módjáról az ORLAI PRODUKCIÓ honlapján található részletes tájékoztatás.

A bérlet a szabad választás lehetőségét nyújtja, és ha június 30-ig megvásárolja, 3 +1 alkalomra kínál feledhetetlen élményt!

Jó szórakozást kívánunk!

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP