Nincs fizetés! - válaszul spontán munkásgyűlés a Vasmű főkapunál

Nincs fizetés továbbra sem a volt Dunaferrnél (Liberty Dunaújváros)!!!
A munkáltató képviselője augusztus 9-én, pénteken délután arról tájékoztatta a helyi szakszervezeti vezetőket, hogy problémája merült fel a bérkifizetésekkel kapcsolatban. A szakszervezeti vezetők felhívták a gyárvezetés figyelmét arra, hogy törvényi kötelezettségük a bérek határidőre történő kifizetése, és az ő feladatuk a munkavállalók tájékoztatása is a pénzügyi problémákról. Mivel fizetés azóta sem érkezett, ma reggel spontán munkásgyűlést tartottak a dolgozók, ahol Magyar Zoltán, a helyi Vasas vezetője szólt először, miután a követeléseiket átadták a tulajdonosok képviselőinek.
Hosszas várakozás után Rahul Madhukar, cégvezető igyekezett megmagyarázni a helyzetet és megnyugtatni az embereket. Inkább kevesebb, mint több sikerrel.
A dolgozók azzal váltak el, hogy ha délután kettőig nincs fizetés, újra találkoznak a gyárkapu előtt. A helyi Vasas szakszervezet Szövetségi Tanácsa pedig a délelőtt folyamán arról egyeztet a Vasas szakértőivel kiegészülve, hogy milyen további lépéseket tehetnek törvényesen a helyzet rendezésére.
bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP