JELENTKEZZ SZAKSZERVEZETI SZERVEZŐNEK!

szervezo1* Hiszel benne, hogy közösségi összefogással megváltoztathatók a társadalmi igazságtalanságok? Megvan benned az eltökéltség és a kitartás ahhoz, hogy cselekvő közösségeket építs? Fontosak neked a dolgozói jogok? Akkor téged keresünk!

* A Magyar Szakszervezeti Szövetség és tagszervezetei főállású szakszervezeti szervezőket keresnek az élelmiszeriparban, a kereskedelemben, a feldolgozóiparban, valamint a településgazdálkodás és a vasúti közlekedés területén.

 * Hogy mit csinál egy szakszervezeti szervező? Abban segíti egy-egy munkahely dolgozóit, hogy összefogással, közös erővel érjenek el tisztességes béremelést, biztonságos és kiszámítható munkakörnyezetet. Ez az állás olyan embereknek való, akik kiemelkedően jól kommunikálnak élőben és írásban, akik rendkívül összeszedettek és képesek kézben tartani párhuzamosan futó feladatokat, és akikben van egy erős világjobbító szándék.

 * Ha mindez felkeltette az érdeklődésed, akkor jelentkezz te is szervezőnek! A szervezői állásról és a felvételi folyamatról bővebb leírást ezen az oldalon találsz. Jelentkezésed ezen a linken tudod leadni október 13. éjfélig.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP