Új kedvezmény tagjainknak a Tópart Fogadóban

Legújabb partnerünk Nagymányokon, a Mecsekben kínál tagjainknak 10% kedvezményt a szállás árából. A szálláshely nagyon kellemes kikapcsolódásra invitál, kitűnő elhelyezkedéssel és ellátással, wellness szolgáltatásokkal: kristálytiszta fürdőmedence és jakuzzi. A csodálatos Kelet-Mecsek pompás kiránduló helyeivel maradandó élményt ígér. A kedvezmény a tagkártya bemutatásával vehető igénybe.

A fogadóról bővebb információt a honlapjukon, itt olvashattok: https://www.tokertfogado.hu/

Disznótor Somogyszobon

Partnerünk a Hotel Solar (Nagyatád) egy somogyi hagyományokkal színesített falusi disznóvágásra invitálja tagjainkat. Az időpont: 2024. december 3. és 6. között 4 nap/3 éjszaka. Elhelyezés légkondival fűthető, zuhanyzós prémium szobában, svédasztalos félpanziós ellátással. A szálloda felajánl továbbá személyenként 1 db ajándék gyógyfürdő belépőt, este pedig zenés-táncos estre hívja a résztvevőket.

Program: Falusi disznótor, korlátlan étel ital fogyasztás és a disznóvágás rejtelmei, valamint tájház látogatás. A helyszín: Somogyszob – Vilma Ház

Részvételi díj szakszervezeti tagok számára : 74.000 Ft/fő + IFA (400,-Ft/fő/éj) Egyágyas felár: 4500 Ft/éj

Érdeklődni lehet az alábbi elérhetőségeken:

tel.: +36-30-500-3135  és email: marketing@hotelsolar.eu

Kellemes időtöltést, jó szórakozst kívánunk!

JELENTKEZZ SZAKSZERVEZETI SZERVEZŐNEK!

szervezo1* Hiszel benne, hogy közösségi összefogással megváltoztathatók a társadalmi igazságtalanságok? Megvan benned az eltökéltség és a kitartás ahhoz, hogy cselekvő közösségeket építs? Fontosak neked a dolgozói jogok? Akkor téged keresünk!

* A Magyar Szakszervezeti Szövetség és tagszervezetei főállású szakszervezeti szervezőket keresnek az élelmiszeriparban, a kereskedelemben, a feldolgozóiparban, valamint a településgazdálkodás és a vasúti közlekedés területén.

* Hogy mit csinál egy szakszervezeti szervező? Abban segíti egy-egy munkahely dolgozóit, hogy összefogással, közös erővel érjenek el tisztességes béremelést, biztonságos és kiszámítható munkakörnyezetet. Ez az állás olyan embereknek való, akik kiemelkedően jól kommunikálnak élőben és írásban, akik rendkívül összeszedettek és képesek kézben tartani párhuzamosan futó feladatokat, és akikben van egy erős világjobbító szándék.

* Ha mindez felkeltette az érdeklődésed, akkor jelentkezz te is szervezőnek! A szervezői állásról és a felvételi folyamatról bővebb leírást ezen az oldalon találsz. Jelentkezésed ezen a linken tudod leadni október 13. éjfélig.

Kikapcsolódás ősszel is a cirkuszban

Az ősz folyamán is szeretettel várja közönségét a Magyar Nemzeti Cirkusz 30 éves jubileumi előadására.

Az előadások megtekinthetők 2024. OKTÓBER 18. - NOVEMBER 17. között, Budapesten (XXII. ker.) a Barackos út 110. szám alatt. Az előadások péntekenként 18 órakor, szombaton 14 és 18 órakor, vasárnap 11 és 15 órakor, illetve október 23.-án 15 órakor kerülnek megtartásra.

Szüretre hív a Solar

Megérkezett a Hotel Solar legújabb, szeptemberi ajánlata, ami ITT olvasható. Kedvezményes, szüreti hétvégére invitálják tagjainkat.

B. Braunos képzés Kecskeméten

Negyedik fordulójához érkezett az Észak-Magyarországi és Dél-Alföldi régiók összefogásában megvalósuló multiplikátor képzés Kecskeméten! A gyöngyösi B.Braunnál működő Vasas alapszervezet bizalmi testület részvételével zajló képzésen a belső kommunikáció és az új bizalmik segítsége, mentorálása volt a téma. Mind a képzés szervezői, mind a résztvevői egyetértenek abban, hogy a jó hangulatú képzéssorozat új szempontokat, új tapasztalásokat hoz a szakszervezeti munkába. A B.Braunnál működő Vasas alapszervezet érdekvédelmi munkája, eddig is eredményes és innovatív volt, de a fejlődés igénye, az új módszerek kutatása az út ahhoz,hogy megfelelően alkalmazkodni tudjanak a munka világának folyamatos változásaihoz.

Az egyre növekvő népszerűségnek örvendő eseménysorozat ezen állomásán is köreinkben üdvözölhettük az Észak-Magyarországi régió vezetőjét, Hajdú Antal kollégánkat, aki lelkiismeretesen támogatja csapatát a munkában. A képzés előadói Klein Magdolna, Bódiné Rigó Dóra és Bere Ferenc voltak.

Segítenek a Vasasok Sarródon is

Egy Vasas alapszervezetünk titkára számolt be arról, hogy 2024. augusztus 23-25. között került megrendezésre Sarródon az a rendezvénysorozat, ami segíteni volt hivatott az “EGYÜTT BRÚNÓÉRT ALAPÍTVÁNY”-t.

Sajtos Zoltán beszámolója szerint az esemény sikeresen zárult, és a felajánlott segítség nagyon jó helyre ment. Tagjaink közzül többen is aktív résztevői voltak az eseménynek, és természetesen a helyi alapszervezet vezetősége is megpróbált helytállni, többek között tombola felajánlásaival, továbbá felajánlották, a későbbiekre vonatkozólag is a segítségünket Sarród község polgármesterének.

A helyiek kérése, hogy látogassátok meg az alapítvány facebook oldalát (https://www.facebook.com/groups/449393978058482), és akinek van lehetősége, támogassa a gyűjtést!

Tájékoztató IG szakmai konferenciáról

A Vasas Nőbizottság fiatal, aktív tagja Pál Nikolett (FGS Vasas Alapszervezet), és Bujdos Klaudia (KASZ) a múlt héten részt vettek Budapesten a Crowne Plaza Hotelben megrendezett IG (Ifjúsági Garancia program) szakmai konferenciáján, ami a fiatalok munkaerőpiaci helyzetèt és sikeres integrálásának eszközeit vette górcső alá. A konferenciáról szóló beszámolójuk ITT olvasható.

Nincs fizetés! - válaszul spontán munkásgyűlés a Vasmű főkapunál

Nincs fizetés továbbra sem a volt Dunaferrnél (Liberty Dunaújváros)!!!
A munkáltató képviselője augusztus 9-én, pénteken délután arról tájékoztatta a helyi szakszervezeti vezetőket, hogy problémája merült fel a bérkifizetésekkel kapcsolatban. A szakszervezeti vezetők felhívták a gyárvezetés figyelmét arra, hogy törvényi kötelezettségük a bérek határidőre történő kifizetése, és az ő feladatuk a munkavállalók tájékoztatása is a pénzügyi problémákról. Mivel fizetés azóta sem érkezett, ma reggel spontán munkásgyűlést tartottak a dolgozók, ahol Magyar Zoltán, a helyi Vasas vezetője szólt először, miután a követeléseiket átadták a tulajdonosok képviselőinek.
Hosszas várakozás után Rahul Madhukar, cégvezető igyekezett megmagyarázni a helyzetet és megnyugtatni az embereket. Inkább kevesebb, mint több sikerrel.
A dolgozók azzal váltak el, hogy ha délután kettőig nincs fizetés, újra találkoznak a gyárkapu előtt. A helyi Vasas szakszervezet Szövetségi Tanácsa pedig a délelőtt folyamán arról egyeztet a Vasas szakértőivel kiegészülve, hogy milyen további lépéseket tehetnek törvényesen a helyzet rendezésére.

Kedvezményes jegy az Operettszínházba

A Budapesti Operettszínház 20%-os kedvezményt kínál a Monte Cristo grófja című előadására.

Időpont: 2024.10.06. 19:00

(Főbb szerepekben: Homonnay Zsolt, Széles Flóra, Nemes Tibor, Serbán Attila, Angler Balázs)

A kedvezmény a montecristo20 kód beírásával online érvényesíthető az alábbi linken, a készlet erejéig:

A kedvezmény a VIP árkategóriára nem érvényesíthető!