B. Braunos képzés Kecskeméten

Negyedik fordulójához érkezett az Észak-Magyarországi és Dél-Alföldi régiók összefogásában megvalósuló multiplikátor képzés Kecskeméten! A gyöngyösi B.Braunnál működő Vasas alapszervezet bizalmi testület részvételével zajló képzésen a belső kommunikáció és az új bizalmik segítsége, mentorálása volt a téma. Mind a képzés szervezői, mind a résztvevői egyetértenek abban, hogy a jó hangulatú képzéssorozat új szempontokat, új tapasztalásokat hoz a szakszervezeti munkába. A B.Braunnál működő Vasas alapszervezet érdekvédelmi munkája, eddig is eredményes és innovatív volt, de a fejlődés igénye, az új módszerek kutatása az út ahhoz,hogy megfelelően alkalmazkodni tudjanak a munka világának folyamatos változásaihoz.

Az egyre növekvő népszerűségnek örvendő eseménysorozat ezen állomásán is köreinkben üdvözölhettük az Észak-Magyarországi régió vezetőjét, Hajdú Antal kollégánkat, aki lelkiismeretesen támogatja csapatát a munkában. A képzés előadói Klein Magdolna, Bódiné Rigó Dóra és Bere Ferenc voltak.